Céginformációk

Üdvözli Önt a Somogy Temetkezési Kft.!
 
Somogy Temetkezési Kft., 7400 Kaposvár, Rákóczi tér 1.A jelenleg 53 főt foglalkoztató társaság jogelődje először Kaposvári Temetkezési, majd később Somogy Megyei Temetkezési Vállalatként 1949-ben kezdte meg tevékenységét. Fokozatosan az egész megyére kiterjedő tevékenységű szervezet a temetkezési szolgáltatás teljes körét végezte. A rendszerváltást követően lehetőség nyílt arra, hogy a vállalati struktúrát a tulajdonosok gazdasági társasággá alakítsák át. A Somogy Temetkezési Kft.-t 1994. január 1-jével hozta létre a Somogy Megyei Közgyűlés, Kaposvár Megyei Jogú Város Képviselő-testülete, Barcs, Balatonlelle, Balatonszárszó, Csurgó, Marcali, Nagyatád, Tab települések Képviselő-testületei, valamint a dolgozók által létrehozott Somogy Megyei Kegyeleti Egyesület abból a célból, hogy Somogy megye településein a teljes körű temetkezési szolgáltatást, megbízási szerződések, és a temetkezési törvény követelményei szerint ellássa.
 
temetkezés,halottszállítás,somogy,megye,kaposvár,halottA Kft. tevékenységi köre a temetkezési, kegyeleti szolgáltatások teljes köre, valamint a kellékértékesítés, hazai- és külföldi halottszállítás. A műkő- és márványüzem a megrendelők legszélesebb igényeit ki tudja elégíteni. A kripták al- és a felépítményeinek az elkészítését szakszerűen, rövid határidőre vállalja. Új szolgáltatásként 2002-ben megkezdtük - a kertészet létrehozásával egy időben - a virágértékesítést.
 
A Kft. telephelyei Kaposváron, Balatonlellén, Balatonszárszón, Csurgón, Marcaliban és Nagyatádon találhatók, a megye további 21 településén 14 temetkezési lerakatot működtet és 48 temetőt üzemeltet. Valamennyi kirendeltségen biztosítottak a feltételek a teljes körű temetkezési szolgáltatás végzésére.
A Kft. tulajdonosai: Kaposvár, Marcali, Nagyatád, Csurgó, Balatonlelle, Balatonszárszó önkormányzatai és a dolgozókat képviselő Somogy Megyei Kegyeleti Egyesület.


A Kft. szlogenje: Észrevétlen jelenlét.

A Kft. logója: ovális körben lévő galamb - egyszerre szimbolizálja az elmúlást és a megújulást.

Társaság ügyvezető igazgatója: Puskás Péter Gábor

Helyettesei:  
            Puskás Béla, temetkezési szolgáltatásszervező
            Kalocsa Józsefné, szolgáltatásvezető
            Kovács Diána, főkönyvelő
                      
Részlegvezetők:    
                            Csurgó:        Szécsényi Aliz     
                            Nagyatád:     Keszi Gabriella
                            Marcali:         Zab András
                            Balatonlelle: Lévai Ernőné 

Temetővezetők:    
                  Kaposvár - Keleti temető: Walter Krisztina
                  Kaposvár - Nyugati temető: Zóka Krisztina

 

Oldal tetejére