Köszönet


Somogy Temetkezési Kft.

Puskás Béla
ügyvezető igazgató

Tisztelt Ügyvezető Igazgató Úr!

   
Szeretném megköszönni Önöknek azt, ahogy a segítségünkre voltak Testvérem, Szigeti Gábor temetésével kapcsolatban. Nem tudok eléggé hálás lenni azért, ahogy az első pillanattól kezdve, amikor kétségbe esve, zokogva elmentünk Önökhöz, milyen tapintattal, figyelmességgel támogattak át bennünket ezen a megterhelő, szomorú időszakon.

    Már a sírhely kiválasztásánál sok segítséget kaptunk, ezzel kapcsolatban köszönjük Péter és Ibolya türelmét, segítőkészségét. A támogatás folytatódott a Testvérem külföldről történő hazaszállításának megszervezésében, a szükséges dokumentumok beszerzésében. Elfogadták és segítették megvalósítani minden kérésünket, beszerezték nekünk a kiválasztott koporsót és egyéb kellékeket. Segítettek megtalálni a legmegfelelőbb embert a búcsúztatás lebonyolítására. Nagy segítséget jelentett számunkra, hogy a koszorúk, virágok beszerzésében is segítettek, melyek gyönyörűek, frissek voltak. Különösen hálásak vagyunk Kalocsa Józsefné Ibolyának, Törekes Tiborné Ibolyának és Kassai Napsugárnak!

    Mindezek, bár fájdalmunkat nem tudták enyhíteni, mégis nagyon sokat segítettek abban, hogy azt érezhessük, úgy búcsúztunk Testvéremtől, hogy ebben minden szeretetünk meg tudott jelenni, úgy, hogy hiszünk abban, hogy ezt Ő is így szerette volna, csak így. Ahogy a számtalan családtag és barát is mondta, aki végső útjára kísérte Testvérem: megható, meghitt, szeretetet sugárzó búcsú volt.

   Köszönjük, hogy ennek megvalósításában minden pillanatban mellettünk álltak!

 Üdvözlettel: Szigeti Mónika és szülei

 Kaposvár, 2020. szeptember 18.